Puslapiai

2012 m. kovo 28 d., trečiadienis

Lietuvos kvapas

Po vakarykščio pasivaikščiojimo į namus grįžau su nedideliu lapeliu, skleidžiančiu puikų aromatą - Lietuvos kvapą.

Buvau kažką apie tai girdėjusi prieš gerus metus, kai jį pristatė, bet informacija slydo ir praslydo pro ausis. Tad dabar visai netikėtai pamačiusi flakonėlį turizmo informacijos centre, nepraleidau progos ir pauostyti, ir pasidomėti plačiau.

Lietuvos kvapas - tai malonaus aromato kvepalai namams, skatinantys didžiuotis savo kilme, šalimi, istorija. Nors man Lietuvą pirmiausia primena miško gaiva, šis salstelėjęs medienos aromatas taip pat labai artimas širdžiai.

Be to, tai pirmasis pasaulyje šalies kvapas, tad ši naujiena sudomino ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio žiniasklaidą. Aišku, vieni tiesiog informuoja, kiti nepraleidžia progos pasišaipyti kaip šis amerikietis.

Aš labai džiaugiuos, kad pajusti šį kvapą galėjau ne kokioje nors kvepalų parduotuvėje, kur galva sukasi nuo kvapų maišalynės, o visai netikėtai turizmo informacijos centre. Rekomenduoju ir Jums nepraleisti progos jį pažinti :)

Nors aromatas man patiko, įsigyti neskubėjau - buteliukas atsieina 99 litus. Bet kokia nors proga mielai sau ir artimiesiems tokią dovaną įteikčiau :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą